John Jellema

John is een prothese specialist met meer dan 45 jaar ervaring in de tandtechniek. Met zijn kennis en ervaring bent u verzekerd van een perfecte prothese en een goede behandeling.


Martijn Jellema

Martijn is sinds 2011 gediplomeerd als klinisch prothese technicus aan de universiteit in Nijmegen. Hij werkt sinds 2004 samen met zijn vader op de praktijk.


Jasper Jellema

Jasper is sinds 2012 gediplomeerd als tandtechnicus aan de Dutch HealthTec Academy in Utrecht. Sinds 2008 is hij het derde lid van het familiebedrijf Novodent. Hij is ook verantwoordelijk voor de bedrijfsadministratie.


Enrico Jellema

Enrico is in 2019 de opleiding tot tandtechnicus gestart aan de Dutch HealthTec Academy in Utrecht.

Ons bedrijf, Novodent, is oorspronkelijk ontstaan door de passie van John Jellema. John, die op 16-jarige leeftijd al werkzaam wordt in de tandtechniek, richt het bedrijf uiteindelijk op in 1991. Tien jaar na de oprichting begint hij geheel voor zichzelf aan de Laan van Meerdervoort. Hierdoor kan hij meer mensen van dienst zijn, en kwaliteit en service bieden op een nóg hoger niveau.

Enkele jaren na het openen van deze nieuwe vestiging, komt uiteindelijk het moment dat we onszelf officieel als familiebedrijf mogen bestempelen: zoons Martijn en Jasper Jellema nemen hun intrede in het bedrijf. John is hier erg trots op! Allen maken zij deel uit van het enthousiaste, bekwame team dat steeds weer voor u klaarstaat. 

 

Novodent, een begrip in Den Haag

Door de jaren heen hebben we een groot klantenbestand opgebouwd. Klanten komen graag bij ons terug, door onze persoonlijke aanpak en de kwaliteit van onze behandelingen. We zijn op deze manier een begrip geworden in Den Haag. Veel Hagenaars weten van ons bestaan en kiezen graag voor ons wanneer zij een behandeling moeten of willen ondergaan. 

 

Altijd een warm welkom voor onze klanten

We houden de ontwikkelingen op het vakgebied altijd nauwlettend in de gaten. Nieuwe technieken en methodes worden toegepast waar dat mogelijk is, zodat wij onze klanten altijd optimaal van dienst kunnen zijn. Daarnaast nemen we graag de tijd voor u, wanneer u bij ons komt voor een behandeling. Geen vraag is te gek, u kunt altijd op ons rekenen voor gedegen advies en een warm welkom. We zien u graag terug in onze praktijk!

Adresgegevens

Valkenboskade 466
2563 JK Den Haag
(Hoek Laan van Meerdervoort)
070 355 57 90
info@novodent.nl

Openingstijden

Maandag   08:30 - 16:30
Dinsdag   08:30 - 16:30
Woensdag   08:30 - 16:30
Donderdag   08:30 - 16:30
Vrijdag   08:30 - 12:30
Zaterdag   Gesloten
Zondag   Gesloten

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.